Afdelinger

Her kan du læse om de forskellige afdelinger vi har på Bytoften.

Aktivitetscentret

Aktivitetscentret er et tilbud om samvær og aktiviteter for voksne, der har en erhvervet hjerneskade. Vi har plads til 50 brugere på fuldtidsbasis.

Læs mere om Aktivitetscentret her

 

Bo- og Genoptræning

Bo- og Genoptræning er et midlertigt tilbud til voksne, der har behov for rehabilitering efter en erhvervet hjerneskade. I Bo- og Genoptræningen har vi har seks lyse møblerede lejligheder.

Læs mere om Bo- og Genoptræning her

 

Bocentret

Bocentret er et længerevarende botilbud for voksne med en erhvervet hjerneskade. Tilbuddet bygger på lov om almennyttige boliger § 105 stk. 2 og på Servicelovens §§ 83, 85 og 86. I Bocentret har vi 22 lyse og velindrettede lejligheder og hyggelige fællesrum.

Læs mere om Bocentret her

 

Bofællesskabet (6. sal)

Bofællesskabet er et tilbud til især yngre voksne, som har en let til moderat erhvervet hjerneskade. I Bofællesskabet har vi seks lejligheder og hyggelige fællesarealer. Tilbuddet bygger på lov om almennyttige boliger § 105 stk. 2 og på Servicelovens §§ 83, 85 og 86.

Læs mere om Bofællesskabet her

 

Neuropædagogisk team

Neuropædagogisk team er et udekørende team, der kommer i borgerens eget hjem. I neuropædagogisk team yder vi støtte til optræning og udvikling af færdigheder.

Læs mere om Neuropædagogisk team 

 

Satellitten

Satellitten er en skærmet enhed for voksne med erhvervet hjerneskade. I Satellitten bor der mennesker, der har en adfærd, som ofte er problematisk.

Læs mere om Satellitten her

 

Kontaktinfo

Tanja Guldal Rønn Pedersen
Administrativ medarbejder
Tlf.: 9628 4705
Send e-mail til kobtg@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.